ACTUALITATE 26 septembrie 2016

Evenimente culturale în oraşul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 311 vizualizări

În perioada 23 septembrie – 29 octombrie, Casa de Cultură a orașului Covasna, împreună cu partenerii săi, organizează o serie de activități culturale. Zilele Culturale Covăsnene şi Târgul de Toamnă au avut loc în acest sfârşit de săptămână. Pentru săptămâna viitoare, cei interesaţi în continuare de evenimente culturale au ocazia să viziteze Galeria de artă Kádár László şi Galeria Gazdáné Olosz Ella.

La Galeria de artă Kádár László din Covasna, până în data de 28 septembrie se mai poate vizita expoziția de artă „Piatră-Hârtie-Foarfecă”, a artiştilor Dávid Kátai Eszter – grafică, Hegyeli-Kátai Klára – artă textilă, Kátai Sándor sculptor și Péter Eszter – artă textilă. Expoziţia poate fi vizitată de marți până vineri între orele 11-16 şi sâmbătă între orele 9-14. Preţul unui bilet costă 2 lei.

În perioada 3-29 octombrie la aceeaşi Galerie de artă Kádár László din Covasna va putea fi vizitată expoziţia formată din lucrările taberei de creaţie de la Băile Bálványos „Incitato – Art Camp 2016”. Vernisajul evenimentului are loc luni, 3 octombrie, de la ora 17. Cuvântul de deschidere îl va avea criticul de artă Bartha Zonga, iar elevii Liceului Kőrösi Csoma Sándor – Kiss Eszter, Szabó Tamás și Váncza Manassé – vor fi colaboratori în cadrul evenimentului.

În plus, expoziţia comemorativă alcătuită din lucrările cele mai semnificative ale artistei din Covasna se poate vizita la Galeria Gazdáné Olosz Ella. Expoziția permanentă se poate vizita după orarul Bibliotecii Orășenești, iar intrarea este liberă. Pentru mai multe informații, sau înscriere de grupuri organizate relaţii la nr. de telefon: 0770 420 087.

Potrivit unui comunicat de presă, Casa de Cultură Covasna anunţă faptul că premiile aferente biletelor câştigătoare de tombolă de la Zilele Oraşului Covasna se pot ridica de la Casa Orăşenească de Cultură Covasna până la data de 30 septembrie.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.