ACTUALITATE 22 februarie 2016

Eveniment de „ Ecou ” la Bucureşti în 8 Martie

de Iulia Drăghici - Taraș | 131 vizualizări

Ziua de 8 Martie este marcată de Asociația de Tineret „ Ecou ” cu o surpriză în stil parizian. Spectacolul „La belle musique française” va fi din nou pus în scenă de solista Monica Opra, împreună cu cei 16 instrumentiști ai Orchestrei Castellani din Brașov. Evenimentul născut la Sfântu Gheorghe va avea loc de această dată în capitală, în Sala Mare a Operei Comice, de la ora 19.

„Ramon Grosos va fi pe scenă şi va picta. La sfârşitul spectacolului, tabloul va fi scos la licitaţie. Avem şi un invitat surpriză, este vorba despre Ernest Fazekas, un artist de la Opereta Naţională. O altă surpriză va fi aceea că pe scenă o să aducem şi trei dansatori profesionişti din Braşov, care însoţesc Orchestra Castellani de câteva luni bune”, a declarat coordonatorul de proiecte al Asociaţiei de Tineret „ Ecou ”, Mădălin Guruianu.

„Sperăm într-o sală arhiplină şi sperăm să ducem cu succes o producţie din Sfântu Gheorghe la Bucureşti. Nu este prima dată când facem acest lucru. Tot la Opera Comică, în luna decembrie a anului trecut a avut loc şi spectacolul „Doi Galbeni” al Teatrului „Andrei Mureşanu” şi a avut un impact foarte bun la nivelul publicului de acolo”, a mai spus coordonatorul asociaţiei covăsnene.

Regia artistică a spectacolului este asigurată de Mirela Bucur, scenografia și imaginea de către Andreea și Ramon Grosos, iar producţia este marca „Ecou”.

„«La belle musique française» este un spectacol cu muzică de mare calitate, care îşi propune să redea atmosfera Parisului de altădată, printr-un repertoriu ce conţine piese ale unor celebri interpreţi francezi precum Joe Dassin, Édith Piaf, Mireille Mathieu, Michael Legrand, Dalida şi mulţi alţii”, scrie pe pagina de Facebook a evenimentului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.