ACTUALITATE 8 iunie 2017

Elevă premiată de jandarmi pentru rezultatele bune la învățătură

de Covasna Media | 1301 vizualizări

În acest an, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Covasna şi-a propus să premieze un elev care a obţinut cele mai bune rezultate în cadrul şcolii în care studiază. Astfel, a fost aleasă Şcoala Gimnazială „Romulus Cioflec” din comuna Vâlcele, iar eleva care a avut cea mai mare medie în această şcoala este Marton Gabriela, din clasa a VIII- a.

Inspectorul şef al IJJ Covasna, locotenent colonel Nichifor Adrian, a participat joi la festivitatea de încheiere a anului şcolar pentru clasa a VIII-a de la această şcoală, pentru a oferi un premiu din partea instituţiei elevei Marton Gabriela. Cu această ocazie, a prezentat şi un mesaj din partea Jandarmeriei Covasna părinţilor, elevilor şi profesorilor prezenţi.

Din mesajul transmis cităm: „Să aveţi convingerea că şcoala vă pregăteşte pentru viaţă, punând în valoare întregul vostru potenţial intelectual şi afectiv, doar omul educat având şansa devenirii, a transformării, a integrării optime în viaţa socială. Trebuie să înţelegeţi faptul că succesul profesional şi personal nu poate ocoli şcoala. Felicit cu această ocazie premianţii şi le apreciez efortul, iar noi jandarmii covăsneni vrem să o premiem pe Marton Gabriela, eleva a clasei a VIII-a care s-a remarcat prin rezultatele foarte bune la învăţătură şi o asigurăm atât pe ea cât şi pe voi, că noi, jandarmii apreciem şi susţinem elevii silitori”.

Premiul oferit a constat în cărţi, dulciuri şi un sistem audio.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Jandarmeria Covasna

Teme articol: jandarmi eleva premiere
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.