ACTUALITATE 10 august 2017

Edilul municipiului Sfântu Gheorghe împlinește 42 de ani

de Iulia Drăghici - Taraș | 1117 vizualizări

Ziua aniversară îl prinde pe Antal Árpád tot în fruntea reședinței de județ, în toiul organizării unor evenimente sportive și culturale.

Cu trei mandate în calitate de primar ales în reședința județului Covasna, unul de deputat în Parlamentul României și cu funcția de președinte al UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Árpád bifează deja, la vârsta de 42 de ani, o frumoasă carieră de politician.

Anul acesta, ziua de naștere îl prinde în toiul organizării unui eveniment sportiv de amploare, ediția a XI-a a Turului Ciclist al Ținutului Secuiesc, dar mai ales în plină activitate a instituției pe care o conduce, pentru că, potrivit convocatorului, acesta va lua parte, joi, la o ședință extraordinară a Consiliului Local.

Câteva persoane, mai apropiate, dar și mai puțin apropiate, îi transmit primarului Antal Árpád, prin intermediul publicației noastre, mesaje aniversare.

Bun coleg și prieten de partid, președintele Consiliului Județean Covasna, Tamás Sándor, spune: „Îmi cunosc bine prietenul: este un Leu autentic. La mulți ani, Árpád!”.

Și urarea prefectului județului Covasna, Sebastian Cucu, este una scurtă și simplă de „La mulți ani!”, precizând că prin aceste cuvinte se raportează la a-i adresa primarului întocmai gândurile care i se adresează unui om de ziua lui de naștere.

„Sper să pot să îl felicit și personal, dar îi doresc să aibă parte de toate împlinirile pe care le dorește dânsul, atât pe plan profesional, cât și familial, și să lucreze în continuare pentru dezvoltarea orașului”, transmite și viceprimarul Tóth-Birtan Csaba.

De asemenea, și redacția ziarului Observatorul de Covasna îi transmite primarului municipiului Sfântu Gheorghe clasica urare de „La mulți ani!”, precum și putere de muncă și inspirația necesară pentru a face cele mai bune alegeri pentru comunitatea pe care o conduce.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.