ACTUALITATE 29 mai 2016

„Ecou”, alături de cei mai buni tineri

de Iulia Drăghici - Taraș | 877 vizualizări

Asociaţia de tineret „Ecou” a fost vineri şi sâmbătă alături de cei mai merituoşi tineri din Sfântu Gheorghe prin două momente speciale: Gala „Viitori lideri ai comunităţii” şi acordarea Burselor de Excelenţă „Covalact / Ecou”.

De zece ani „Ecou” onorează liderii comunităţii

Casa cu Arcade a fost vineri gazda Galei Viitorilor lideri ai Comunităţii. Anul 2016 este al zecelea an în care „Ecou” îi onorează pe cei mai implicaţi tineri şi al şaptelea în care se organizează în mod oficial o gală în cinstea lor.

„Am fost extrem de emoţionat în prezenţa majorităţii celor 26 de premianţi, dar şi a invitaţilor, 5 alumni ai asociaţiei aflaţi în diverse părţi ale ţării sau în străinătate, plus invitata de onoare, solista Luiza Zan. Continuăm să premiem an de an cei mai implicaţi voluntari din timpul liceului, oameni care şi-au dedicat timp şi energie în proiectele „Ecou”, fie că ele au ţinut de teatru, dezbateri academice, spectacole, organizare de evenimente culturale, sportive sau acţiuni de protecţie a mediului. Le mulţumim frumos încă o dată şi îi aştept cu mare drag, să se întoarcă acasă!”, a declarat coordonatorul de proiecte al Asociaţiei „Ecou”, Mădălin Guruianu.

De cinci ori câte 555 de lei

Şefii de promoție de la liceele „Plugor Sándor”, „Székely Mikó” și „Mihai Viteazul” au fost premiaţi, în cadrul ceremoniilor dedicate ultimului clopoţel cu câte 555 de lei, prin programul „Bursele Covalact / Ecou”.

„Bursele Covalact / Ecou se află la prima ediţie, dar sper să aibă viaţă lungă, mai ales că acum vorbim doar de 5 premii de câte 555 lei, în onoarea oraşului nostru care a împlinit această frumoasă vârstă. Şefii de promoţie din cinci licee primesc acest premiu, dar proiectul va căpăta greutate în toamnă, când 15.000 de lei vor fi acordaţi mai multor elevi şi profesori. Reprezentanţi de la Covalact şi de la Asociaţia Ecou, plus un juriu format din cadre didactice reprezentative din oraş, vor selecta cele mai faine proiecte ale elevilor şi profesorilor excelenţi şi le vor premia în toamna aceasta. La începutul anului şcolar viitor vor fi date publicităţii condiţiile de participare la concurs, pentru cei 15.000 de lei. Personal, mulţumesc pentru constantul parteneriat pe care Covalact îl are cu Asociaţia Ecou, societatea comercială fiind unul dintre principalii parteneri în dezvoltarea unei noi generaţii, mai atentă, mai implicată şi mai responsabilă”, a mai precizat Mădălin Guruianu.

Potrivit coordonatorilor de proiect, în weekendul viitor vor fi premiaţi şefii de promoţie de la liceele „Mikes Kelemen” și „Reformat”.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.