ACTUALITATE 31 martie 2016

Echipa de baschet feminin Sepsi SIC, felicitată de CL Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 767 vizualizări

Campioana naţională la baschet feminin, echipa Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, a fost felicitată de autorităţile locale din Sfântu Gheorghe, în debutul şedinţei ordinare de joi a  Consiliului Local.

Jucătoarele de baschet şi staff-ul tehnic au fost primiţi în sala de şedinţe a Primăriei din Sfântu Gheorghe cu ropote de aplauze pe fundalul muzical „We are the champions”, a celebrei formaţii Queen.

„În cei 550 de ani de istorie sportivă a oraşului nostru aceasta este prima cupă pe care o câştigăm, aşa că vrem să vă felicităm. Datorită vouă acum Sfântu Gheorghe este capitala baschetului feminin”, a spus viceprimarul Tischler Ferenc, în cadrul întâlnirii.

Invitat să ia cuvântul, antrenorul echipei, Mikes Zoran a spus: „Este foarte greu să găseşti cuvintele pentru a descrie ceea ce simţim în aceste momente. Au fost  momente minunate şi ne simţim foarte mândri că suntem parte din istoria acestui oraş (...) Sper foarte mult ca atunci când se vor termina lucrările de la noua arenă sportivă, să scriem un nou capitol în istoria oraşului Sfântu Gheorghe”.

„Visez la momentul acesta de 8 ani. (...) Este unul dintre cele mai mari succese pe care oraşul acesta îl are. Vă mulţumesc mult pentru tot ceea ce aţi făcut pentru Sfântu Gheorghe. Este o onoare. Respect!”, a  spus consilierul local, Mădălin Guruianu.

Sepsi SIC a cucerit marţi seară titlul de campioană naţională la bachet feminin, după ce a învins în deplasare echipa CS Universitatea Alba Iulia.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.