ACTUALITATE 8 decembrie 2017

Drumul lui Manó la Vocea României s-a încheiat

de Iulia Drăghici - Taraș | 2662 vizualizări

Ráduly Botond din Sfântu Gheorghe a fost la un pas de finala emisiunii Vocea României

Ráduly Botond - Manó a fost prezent din nou în această vineri seara pe micile ecrane, în semifinala emisiunii de televiziune Vocea României. Covăsneanul a adus în fața telespectatorilor un moment cu totul incendiar, prin interpretarea melodiei „I am fire” a formației Halestorm. 

Deși în ultimele două etape a trecut mai departe cu ajutorul voturilor celor de acasă și în ciuda faptului că momentul său din semifinală a fost cel mai bun de până acum, „spiridușul” din Sfântu Gheorghe și-a încheiat parcursul frumos în cadrul celebrei emisiuni de televiziune.

„A fost ca un vis pentru mine. M-am simțit foarte bine pe scenă. (...) În ultimele câteva luni am primit o iubire atât de mare de la oamenii de acasă și lucrul ăsta îmi dă putere”, a spus Manó înainte de interpretarea de la Vocea României. 

Ce au spus jurații despre momentul lui Manó din semifinală

Interpretarea de-a dreptul incendiară a covăsneanului a fost apreciat de jurații emisiunii, care au avut doar cuvinte de laudă. 

„Piesa asta este excepțional de grea. E o piesă pe voce de femeie și de data asta ți-a ieșit foarte bine, mult mai bine ca ultima dată. (...) Felicitări pentru moment și pentru alegerea piesei”, a spus Tudor Chirilă.

„Felicitări, Manó! Ești o voce remarcabilă. Consecvența cu care ai interpretat în acest concurs piese cântate de voci feminine demonstrează că ai un tupeu extraordinar. Nu e ușor să te arunci la asemenea partituri. Felicitări!”, au fost cuvintele Loredanei Groza.

„În ultimele etape ajung cele mai bune voci, dar și niște personaje incredibile. (...) E fascinant să vezi că în spatele unor voci extraordinare se află niște oameni cu personalitate unică și e frumos că ne dezvăluiți asta și că sunteți sinceri până la capăt cu noi. Sinceritatea voastră vă aduce în fața oamenilor de fiecare dată și de aia vă și votează – pentru că simt că sunteți adevărați. Asta e cel mai important la un artist”, a fost de părere și Smiley.

„Mă bucur că ați remarcat că Manó este genul de artist care abordează muzica cu tupeu”, a spus și antrenorul covăsneanului, Adrian Despot, care a explicat că solistul din Sfântu Gheorghe a preferat o piesă mai dificilă în detrimentul altora care i-ar fi putut aduce mult mai simplu victoria. 

Vezi aici momentul din semifinală: 

 

Parcursul lui Manó de până acum de la Vocea României

Săptămâna trecută, pe 1 decembrie, covăsneanul Ráduly Botond – pe numele lui de scenă Manó (Spiridușul), a interpretat melodia „House of the rising sun”, de la „The Animals”.  Toți arbitrii au avut doar vorbe de laudă la adresa artistului covăsnean, iar oamenii de acasă l-au răsplătit din nou. Pentru a doua oară consecutiv, acesta a fost favoritul publicului din echipa Despot.

Și cu o etapă înainte, când Manó a cântat „Hello” a lui Adelle, a trecut mai departe datorită voturilor venite de la oamenii de acasă.

La dueluri, acesta s-a confruntat Ramona Dinu, iar după momentul lor, antrenorul Despot a decis să meargă mai departe în concurs cu Manó.

În preselecțiile de la „Vocea României” Ráduly Botond - Manó din Sfântu Gheorghe a întors toate cele patru scaune ale juraților cu o interpretate impecabilă a melodiei „In My Defence” a regretatului Freddy Mercury.

Ráduly Botond, născut în 1989 la Sfântu Gheorghe, este absolvent al Liceului de Artă „Plugor Sándor“. Acesta a participat la mai multe competiții muzicale, printre care și Erdély Hangja (Vocea Transilvaniei) în 2010, pe care a și câștigat-o, Levay Sylvester International Music Competition din Serbia, tot în 2010, dar și la trei ediții de X Factor. Prima a fost în 2011, când a ajuns până la Bootcamp. În 2012 a mers din nou la X Factor România, ajungând până la etapa Live Show nr. 3, iar în 2013 a participat la X Factor Ungaria, până la casa mentorilor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.