ACTUALITATE 4 octombrie 2017

Drum închis din cauza lucrărilor de reparații la rețeaua de apă

de Iulia Drăghici - Taraș | 1226 vizualizări

ATENȚIE, ȘOFERI! Strada Crângului din Sfântu Gheorghe, pe tronsonul cuprins între strada Livezii și strada Császár Bálint, este închisă circulației miercuri și joi 

Strada Crângului, pe tronsonul cuprins între strada Livezii și strada Császár Bálint, este închisă circulației publice miercuri și joi, 4 și 5 octombrie, din cauza unor lucrări de reparaţii la rețeaua de apă. De asemenea, din același motiv, mai multe blocuri din zonă vor rămâne fără apă potabilă joi. 

„Operatorul Regional Gospodărie Comunală SA. vă informează că joi, 5 octombrie 2017, între orele 8:00 - 19:00, din cauza unor lucrări de reparaţii se va sista furnizarea apei potabile în municipiul Sfântu Gheorghe pe strada Crângului blocurile 3, 10 , 11, 12 și 13, pe strada Császár Bálint bloc 14, firmele Lido Bar, Multitrans și ZOZO`S FOOD - IZALAD Srl și la casele particulare și pe strada Îngustă firmele Bertis, Melti (Csibész) și Zoemia și la casele particulare.

Menționăm că lucrările se vor executa pe strada Crângului, circulația va fi închisă în zilele de 04 și 05 octombrie 2017 pe tronsonul cuprins între strada Livezii și strada Császár Bálint.

După reluarea furnizării serviciului pe o perioadă scurtă apa poate fi tulbure. Solicităm înţelegerea consumatorilor pentru disconfortul creat”, transmite Gospodăria Comunală.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.