ACTUALITATE 21 mai 2017

Droguri uitate într-un tren de persoane din județul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1396 vizualizări

Trei plicuri de marijuana au fost găsite de polițiștii covăsneni într-un tren de persoane în dimineața zilei de vineri, 19 mai a.c.. Inițial, aceștia au fost sesizați de Biroul Transporturi Feroviare Covasna pe motiv că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, a uitat în tren o servietă cu un laptop.

După verificări, polițiștii au avut parte de o surpriză de proporții, când au descoperit drogurile în servieta tânărului.

„În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au reușit să recupereze bunurile tânărului, însă au avut parte și de o surpriză – la verificarea conținutului genții, potrivit procedurilor, pe lângă laptop au fost descoperite și trei pliculețe cu substanțe susceptibile a fi droguri, respectiv marijuana. Având în vedere acest aspect, cazul a fost preluat de către Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Covasna și s-a dispus ridicarea a 6 grame de substanțe susceptibile a fi droguri”, arată un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Covasna.

Acum, cercetările sunt continuate de DIICOT Covasna, iar tânărul ar putea fi găsit vinovat pentru săvârșirii infracțiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Teme articol: Covasna droguri tren laptop
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.