ACTUALITATE 23 februarie 2017

Drepturile consumatorilor în era digitală, dezbătute într-un concurs adresat elevilor

de Iulia Drăghici - Taraș | 1469 vizualizări

Concursul „Alege! Este dreptul tău”, organizat de Agenţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, revine în 2017 cu tema „Drepturile consumatorilor în era digitală”. Etapa judeţeană a competiţiei va fi organizată în 18 martie a.c., cu ocazia Zilei Mondiale a Consumatorului.

Elevii din şcolile de pe teritoriul judeţului Covasna vor participa la concurs după următoarele categorii: clasele I-IV – cu concurs de desene (realizarea unui desen care să reprezinte o pagină web de comercializare a unui produs sau serviciu), clasele V-VIII – creaţii grafice care să reprezinte o pagină web de comercializare a unui produs sau serviciu şi clasele IX-XII – prezentare eseu cu tema „Cumpăr online şi ştiu ce drepturi am!”, dar şi o probă de testare a cunoştinţelor în domeniul protecţiei consumatorilor, prin test grilă.

Câştigătorii concursului la etapa judeţeană vor lua premii, iar primii doi clasaţi vor participa la etapa naţională organizată pe litoral în timpul verii.

Mai multe detalii despre concurs pot fi obţinute pe site-ul www.anpc.gov.ro.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.