ACTUALITATE 1 octombrie 2017

Dreptul la muncă – o premieră TAM care se lasă cu dans, mâncare și băutură

de Observatorul de Covasna | 647 vizualizări

Joi, 5 octombrie, Teatrul „Andrei Mureșanu” va surprinde publicul din Sfântu Gheorghe cu premiera unui spectacol complet diferit de tot ce s-a montat până acum pe scena de la noi. Este vorba despre „Dreptul la muncă”, regia Theo Herghelegiu, care îi implică în acțiune pe actorii teatrului Mona Codreanu, Mirela Bucur, Camelia Paraschiv, Sergiu Aliuș, Claudia Ardelean, Daniel Rizea, Ion Fiscuteanu Jr., Fatma Mohamed.

Acțiunea se derulează pe un vas, unde o companie mare tocmai organizează o petrecere. „Pe puntea de dans, șeful anunță, bine dispus, că vor avea loc concedieri. În timp ce sus, fiecare se prezintă în fața unui trainer motivațional încercând să arate de ce tocmai el / ea nu ar trebui să fie concediat(ă), într-un loc ferit al navei au loc cu totul alte jocuri – chiar și cu... șocuri. Electrice. Ici și colo, există și colțișoare subversive, unde se desfăşoară acţiuni interzise. Sau  intime. Dar pretutindeni se simte, pe dedesubt, întrebarea în ce măsură viața depinde de muncă și dacă nu cumva munca, cel puțin în forma ei de acum, este un mijloc de a împiedica o revoltă la scară mare? Răspunsul este… teatrul?”, dezvăluie autoarea textului.

În tot acest cadru festiv, spectatorii sunt parte din spectacol. Ei pot ocupa locuri pe scenă, pot participa la petrecere, dansând, mâncând și veselindu-se împreună cu actorii, iar la sfârșit pot să și moară dacă doresc.

Dacă doriți să vedeți concret despre ce e vorba și să trăiți aventura de spectator-actor, alegeți să participați la concurs și puteți câștiga o invitație de două persoane în sectorul VIP.

Covasnamedia.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.