ACTUALITATE 13 septembrie 2022

Două victorii pentru Sepsi OSK în competițiile de juniori

de Marius Raczek | 644 vizualizări

În cele trei competiții la care participă echipele de juniori ale clubului Sepsi OSK, s-au înregistrat două victorii, categoriile de vârstă U17 și Liga de Tineret, respectiv o înfrângere la U16.

În Liga Elitelor U17, Sepsi OSK a realizat scorul etapei prin victoria cu rezultatul de 13-0 în partida cu LPS Banatul Timișoara. Autorii golurilor au fost: Clinciu și Bena – 3, câte un hat-trick, Ghimbovschi - două reușite, respectiv Bartha, Toma, Ferrarini, Ilyés, Rendi - câte un gol. Sepsi OSK, după patru etape, ocupă poziția a 5-a în clasamentul Seriei Vest.

Tot în fața echipei LSP Banatul Timișoara a câștigat și Sepsi OSK, dar în Liga de Tineret. Victoria a fost adusă prin golurile marcate de Bende, Ghiță și Stanislav. În Seria Vest a competiției, Sepsi OSK se află pe locul cinci în clasament.

Evoluând în deplasare, Sepsi OSK a pierdut cu rezultatul de 1-0 în fața echipei ACS FC Bacău, în cadrul Ligii Elitelor U16, Seria 1. Fără victorie după patru etape disputate, cu o singură remiză, Sepsi OSK este pe locul 10 în clasamentul seriei.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.