ACTUALITATE 14 martie 2020

(Update) Coronavirus/O asistentă de la Spitalul Gerota şi un angajat ADP Sector 4 urcă bilanţul la 123

de Agerpres | 2249 vizualizări

UPDATE - Grupul de Comunicare Strategică anunţă încă două cazuri de infectare cu noul coronavirus în Bucureşti. Potrivit sursei citate, este vorba despre o femeie de 58 ani, asistent medical la Spitalul "Dimitrie Gerota", şi un tânăr de 24 de ani, inginer horticol la ADP Sector 4.

Ambii sunt contacţi ai unor persoane infectate. Bilanţul îmbolnăvirilor în România ajunge astfel la 123

Anterior, încă trei persoane au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus. Este vorba de o femeie de 25 ani din Cluj Napoca, întoarsă din Berlin pe 11 martie, un bărbat de 46 de ani venit din Italia pe 11 martie, aflat în carantină la Satu Mare, şi un bărbat de 37 de ani venit din Norvegia pe 13 martie, internat în Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş".

Cu aproximativ o jumăptate de oră mai devreme, Grupul de Comunicare Strategică anunţa încă cinci cazuri de infectare cu noul coronavirus, în Hunedoara, Caraş-Severin, Vaslui şi Constanţa.

Potrivit sursei citate, este vorba de două femei de 38 şi 45 ani, din Hunedoara, ambele asistente medicale, contacţi ai cazului 26 - tânăra care nu a respectat autoizolare.

Un alt caz este al unui bărbat de 60 ani, din Caraş-Severin, aflat în carantină la Reşiţa, care s-a întors din Italia pe 11 martie.

Ultimele două cazuri raportate au fost înregistrate la două femei din Vaslui, respectiv Constanţa.

Femeia din Vaslui, în vârstă de 43 ani a venit din Italia, se află în carantină la Arad şi va fi internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

Cealaltă femeie, din Constanţa, are 33 de ani şi este contact al senatorului PNL Vergil Chiţac, depistat pozitiv.

Numărul infecţiilor cu COVID-19 a ajuns astfel, în România, la 118.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.