ACTUALITATE 19 aprilie 2010

Două mașini au ars în faţa Tribunalului (video)

de Covasna Media | 219 vizualizări
Incendiul a avut loc duminică noaptea 19apr2010-incendiuDouă mașini – un Opel Astra și o Dacie au luat foc în noaptea de sâmbătă spre duminică, aproape de ora 2, pe strada Kriza Janos, în zona Tribunalului Covasna. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul“, sg. maj. Marius Tolvaj, pompierii au fost anunţaţi prin numărul 112 despre izbucnirea unui incendiu la un autoturism, iar echipajul Detașamentului de Pompieri Sfântu

Incendiul a avut loc duminică noaptea

19apr2010-incendiuDouă mașini – un Opel Astra și o Dacie au luat foc în noaptea de sâmbătă spre duminică, aproape de ora 2, pe strada Kriza Janos, în zona Tribunalului Covasna.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul“, sg. maj. Marius Tolvaj, pompierii au fost anunţaţi prin numărul 112 despre izbucnirea unui incendiu la un autoturism, iar echipajul Detașamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe care s-a deplasat acolo a constatat că ardea o mașină Opel Astra în proporţie de 50%, iar focul se extindea deja și la o Dacie 1310 care se afla parcată în imediata apropiere a mașinii care deja luase foc.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, în care a ars 95% din mașina Opel Astra, interiorul tapiţat și bordul Daciei în totalitate, capitonajul ușilor, instalaţia electrică și vopseaua pe o suprafaţă de 50%, precum și cauciucul din partea dreaptă, spate.

Din primele date, s-ar părea că incendiul a izbucnit probabil ca urmare a faptului că din Opel se scurgea benzină.

Ana Sidon

Sursa foto & video: ISU Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.