ACTUALITATE 25 februarie 2016

Două demisii în Consiliul Local Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1223 vizualizări

Consilierii locali Corina Bote de la PNL și Ștefan Joos de la PSD au anunțat că demisionează din funcțiile lor din cadrul Consiliului Local al municipiului Sfântu Gheorghe. Postul lui Ștefan Joos a fost declarat vacant în şedinţa de miercuri. În aceeaşi întâlnire, Corina Bote şi-a anunţat oficial demisia.

„Vreau să vă anunţ că din motive personale a trebuit să iau nişte decizii pentru viitorul meu. Asta înseamnă că îmi voi da astăzi demisia din Consiliul Local. Sunt convinsă că veţi colabora foarte bine cu următorul coleg de pe lista noastră din partea PNL. Mă bucur foarte mult pentru colaborarea cu dumneavoastră şi cred că am avut o activitate destul de bună împreună. Chiar dacă voi pleca din Consiliul Local, promit că în continuare voi face tot ce pot pentru Sfântu Gheorghe şi judeţul Covasna, oriunde mă voi afla”, a declarat Corina Bote.

Viceprimarul cu atribuţii de primar, Sztakics Éva, i-a mulţumit Corinei Bote şi a precizat: „Vă dorim ca şi în noul loc de muncă să vă regăsiţi şi să fiţi mulţumită de activitate”.

„Sperăm ca în cel mai scurt timp PNL-ul să propună pe cineva. Sunt mai mulţi oameni pe listă, care ar putea să ajungă în Consiliul Local. Doamna Mirela Bucur, cea care este actriţă şi regizor la Teatrul „Andrei Mureşanu”, şi-a manifestat dorinţa de a fi şi pe listele viitoarelor alegerile pentru Consiliul Local, iar eu cred că domnia sa va fi cea mai potrivită pentru acest post”, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, co-preşedintele PNL Covasna, consilierul local Mădălin Guruianu.

Potrivit documentelor oficiale, demisia lui Ştefan Joos a fost depusă în 5 februarie. „Având în vedere că Ştefan Joos a anunţat faptul că doreşte să se retragă şi a înaintat demisia din Consiliu, noi am luat la cunoştinţă acest lucru şi declarăm vacant locul de consilier deţinut de acesta”, a declarat Sztakics Éva în cadrul şedinţei extraordinare de miercuri, 24 februarie.

Ştefan Joos este în prezent managerul Spitalului de Recuperare Cardiovasculară „Dr. Benedek Géza” din Covasna. „Am demisionat din Consiliul Local întrucât ar fi vorba de incompatibilitate, ceea ce înseamnă că PSD urmează să stabilească cine va veni în locul meu. Înainte de toate eu sunt un profesionist în domeniul de sănătate, nu în cel politic. Având în vedere că am optat pentru acest post de manager, era firesc să renunț la celelalte funcții”, a spus Ștefan Joos într-o declaraţie dată la momentul anunţării demisiei.

 

Teme articol: PNL PSD demisii Consiliul Local
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
pitagora, 26 februarie 2016
Sa fie singurele demisii acum cand asupra CL se aduna nori de furtuna ? Solidaritatea de care se vorbea ieri,azi-maine-poimaine se va adeveri ca-i o fuga rusinoasa dar mai sanatoasa.
Vlădescu, 26 februarie 2016
Mă iertați, dar cum adică "și-a manifestat dorința"? Investirea in funcția de consilier local nu se face după alegeri? Etapele nu sunt propunere -> validare -> alegere? Sau noi, ăștia citeste integral
stelian, 26 februarie 2016
Urari de bine tuturor celor ce pleaca si celor ce vin, adio si n-am cuvinte!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.