ACTUALITATE 10 aprilie 2016

Două competiții, două succese pentru sportivii de la Show Time

de Sever Ioan Miu | 418 vizualizări

În acest weekend, secția de arte marțiale a Clubului Sportiv Show Time a participat la două competiții de unde sportivii au revenit acasă victorioși.

Astfel secția de Shotokan Karate-Do a participat la Cupa Karate Tigers ediția a IV-a 2016, organizată de C.S. Shin Do Brașov, unde s-au întrecut aproximativ 200 de sportivi de la mai multe cluburi din țară, sportivii noștri cucerind 7 medalii, 5 de bronz, una de argint si una de aur, astfel: proba Kihon: locul 3 – Moldovan Iulia, locul 3 – Tanase Andreea, locul 3 – Mihoc Andrei, locul 2 – Ifrim Maria, locul 1 - Duculet David; proba Kata: locul 3 David Duculet, locul 3 Ifrim Alexandru.

Îndrumătorii secției, sensei Pall Szabolcs și sensei Duculeţ Cornel, sunt mândri de prestația micilor karateka dar și de evoluția, maturitatea și spiritul marțial de care au dat dovadă.

A doua competiție a fost Open-ul Bucureștiului / Cupa Corysan, ediția a XXII-a, competiție internațională în organizarea C.S. Corysan București, unde s-au întrecut peste 300 de sportivi din România, Bulgaria și Turcia, și unde au participat 4 sportivi și un arbitru din cadrul secției de ju-jitsu Show Time, aceștia cucerind 8 medalii, 4 de bronz, 3 de argint și una de aur, astfel: proba Ne-Waza: locul 3 - Neagu Alexandra Codruța la categoria U18 ani -62 kg, locul 3 – Neagu Mihail la categoria U15 ani -34 kg, locul 2 - Mihalca Izabella Zina la categoria U18 ani -62 kg, locul 2 – Artene Vlad la categoria U15 ani -34 kg; proba Fighting: locul 3 pentru Neagu Alexandra Codruța la categoria U18 ani – 57 kg, locul 2 pentru Mihalca Izabella Zina la categoria U18 ani – 57 kg, locul 2 – Neagu Mihail la categoria U15 ani -34 kg, locul 1 – Artene Vlad la categoria U15 ani -34 kg.

Îndrumătorul acestei secții, sensei Schiopu Cristian, care a participat și în calitate de arbitru, este mulțumit de evoluția sportivilor și de prestația lor pe tatami.

În perioada următoare sportivii de la Show Time se pregătesc pentru campionatele naționale de ju-jitsu copii de la Brașov, cât și de cele de seniori din București, competiții ce vor avea loc în luna mai, dar și de alte competiții specifice de Shotokan Karate-Do și Ju-Jitsu.

În cadrul acestei asociații puteți găsi diferite tipuri de sporturi, de la tenis de câmp la tenis de masă pentru persoane cu deficiențe locomotorii, automobilism sportiv pentru amatori, arte marțiale ca shotokan karate-do, ju-jitsu și autoapărare profesionistă, dar și sporturi de masă ce sunt predate de către instructori licențiați național și internațional din sfera fitness-ului, putând fi enumerate Fitness Combat, Steel Combat, Bokwa Fitness, Total Body Workout – Circuit și Funcțional Fitness, toate acestea fiind accesibile oricui.

Mai multe informații puteți afla accesând site-ul www.showtimeclub.ro

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.