ACTUALITATE 15 septembrie 2021

Donație pentru secția de Neurologie a Spitalului Județean

de Iulia Drăghici - Taraș | 641 vizualizări

Asociația Salvatore din Sfântu Gheorghe a făcut o nouă donație către Spitalul Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf”, de această dată către Secția de Neurologie. 

În cursul zilei de azi (14 septembrie 2021) Asociația Salvatore a predat către Spitalul Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” secția Neurologie 300 de Scutece de unică folosință, 24 de suplimente alimentare naturale şi 180 de absorbante pentru incontinență.

În aceste momente, este important să avem grijă unii de alții. Dorim multă sănătate tuturor angajaților! Mulțumim pentru donații!”, scrie pe pagina de Facebook a Asociației. 

Asociația Salvatore este renumită în județ și nu numai pentru activitățile de voluntariat derulate în jurul misiunii de a proteja vieți și de a-i ajuta pe cei aflați în dificultate. Salvatore a organizat recent și „Caravana de prim-ajutor”, un demers care a ajuns în mai multe localități și care a dorit să îi familiarizeze pe oameni cu tehnicile de salvare. 

Printre campaniile organizate de asociație, se numără și cele de Crăciun sau de Paște, când împart daruri celor mai nevoiași. 

În perioada de debut a pandemiei, organizația nu a stat deoparte, ci a continuat activitățile din jurul campaniilor de donații, chiar și către spital sau ambulanță, respectiv către alte instituții care au avut nevoie de sprijin.  

Totodată, voluntarii Salvatore sunt prezenți să asigure acordarea primului ajutor la cele mai importante evenimente din județ. 

Aceasta este și asociația căreia Federația Organizațiilor Civile Covasna (CIVEK) i-a decernat titlul de „ONG-ul Anului 2020”. 

Organizația a fost înființată pe data de 15 aprilie 2015. 

Sursa foto: Facebook/ Asociația Salvatore Egyesület

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.