ACTUALITATE 20 septembrie 2023

Doi tineri care au furat dintr-un magazin din Sfântu Gheorghe, reținuți

de Daniela Luca | 1337 vizualizări

Oamenii legii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați luni, 18 septembrie, cu privire la comiterea unui furt dintr-un magazin alimentar situat pe strada Sporturilor din Sfântu Gheorghe.  Polițiștii au identificat doi tineri, de 16 și 21 de ani. Cei doi sunt bănuiți că au furat bani, produse alimentare, băuturi și țigări. Prejudiciul se ridică la aproximativ 6.500 de lei.

„La data de 18 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați cu privire la comiterea unui furt dintr-o societate comercială situată pe strada Sporturilor din municipiul Sfântu Gheorghe.

În urma activităților investigative desfășurate, polițiștii au identificat doi tineri, cu vârste de 16, respectiv 21 de ani. Aceștia sunt bănuiți că, în jurul orei 22:00, ar fi forțat ușa de acces într-un magazin alimentar de unde ar fi sustras bani, produse alimentare, băuturi și țigări”, transmite IPJ Covasna.

Polițiștii informează că prejudiciul în valoare de aproximativ 6.500 de lei a fost recuperat în totalitate și urmează a fi restituit părții vătămate.

Oamenii legii au dispus reținerea celor doi pentru 24 de ore. Aceștia au fost introduși în arestul IPJ Covasna, după care vor fi prezentați instanței de judecată cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive.

IPJ Covasna a întocmit dosar penal în care cercetările vor fi continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Sursă foto: ilustrativ/iStock

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.