ACTUALITATE 15 iulie 2021

Doi pacienți suspecți de infecție cu SARS-COV-2, internați la Spitalul Județean

de Iulia Drăghici - Taraș | 1118 vizualizări

Dacă săptămâna trecută nu era nici un pacient confirmat sau suspect COVID-19 internat la Spitalul Județean de Urgență din județul Covasna, raportarea de miercuri, 14 iulie, arată că sunt în atenția medicilor de aici două persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. Unul dintre aceștia este în stare gravă. 

Astăzi, la ora 13:00, în spital se află internaţi doi pacienţi suspecţi de infecția cu virusul SARS-CoV-2, dintre care unul tratat pe secția ATI, neintubat. Nu sunt internaţi pacienţi confirmaţi pozitiv.

În perioada 7 - 14 iulie 2021, orele 13:00, nu au fost internaţi sau externaţi pacienţi având diagnosticul Covid-19 şi nu au fost înregistrate decese asociate infecției cu virusul SARS-CoV-2”, se arată în informarea transmisă miercuri de Spitalul Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe. 

Bilanțul de miercurea trecută al Spitalului Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe arată că în 7 iulie nu era internat aici nici un pacient COVID-19, nici suspect de infecția cu SARS-COV-2. Este pentru prima dată când se întâmpla acest lucru, de la începutul pandemiei.

În urmă cu două săptămâni,  un singur pacient infectat cu noul coronavirus era în atenția medicilor de pe secția de Boli Infecțioase, în vreme ce cu trei săptămâni în urmă erau internați doi pacienți confirmați COVID-19, dar și doi pacienți suspecți. Unul dintre aceștia din urmă era în stare critică, la Terapie Intensivă.

Datele autorităților județene ne arată că din data de 2 iulie nu a mai fost raportat niciun caz nou în Covasna, iar incidența la nivel de județ este practic zero. Este, totuși, un caz activ la Ghelința. Până la această dată au fost înregistrate în total 8557 cazuri.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.