ACTUALITATE 29 decembrie 2018

Doi frați din Vâlcele, bătuți în propria locuință

de Iulia Drăghici - Taraș | 1061 vizualizări

Polițiștii au reținut trei tineri pentru fapte comise cu violență

La data de 27 decembrie 2018, în jurul orei 04:00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că mai mulți indivizi ar fi pătruns fără drept în locuința unei persoane. Ajunși la fața locului, oamenii legii au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 30 de ani, care au pătruns fără drept în locuința unui alt tânăr de 24 de ani, unde l-au agresat pe acesta din urmă și pe fratele său.

Totul ar fi pornit, se pare, în urma unui conflict spontan iscat anterior, pe stradă, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cei trei făptași nefiind la primele fapte de acest gen. Ei fie au condamnări anterioare, fie sunt cercetați pentru fapte comise cu violență.

În urma probatoriului administrat în cauză polițiștii au dispus, vineri, măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

O situație similară a avut loc recent tot la Vâlcele. Săptămâna trecută, alți trei tineri din Vâlcele au fost reținuți de poliție tot din cauza unui scandal izbucnit pe fondul consumului de alcool.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.