ACTUALITATE 18 noiembrie 2021

Doi bărbaţi din Covasna suspectaţi că au tâlhărit o tânără au fost reţinuţi de poliţişti

de Iulia Drăghici - Taraș | 2494 vizualizări

Doi bărbaţi din judeţul Covasna au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţiştii vrânceni, în noaptea de marţi spre miercuri, fiind bănuiţi că ar fi tâlhărit o tânără căruia i-au furat banii pe care îi avea asupra sa şi telefonul mobil, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„La data de 29 octombrie, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie de 26 ani despre faptul că în timp ce se afla în afara localităţii Milcovul a fost deposedată prin violenţă de telefonul mobil şi suma de 400 de lei de către două persoane necunoscute, prejudiciul creat fiind de 800 de lei. În urma investigaţiilor efectuate, a reieşit că cei bănuiţi de comiterea faptei sunt doi bărbaţi, de 19 respectiv 43 de ani, ambii din judeţul Covasna, care au fost reţinuţi în cursul nopţii trecute", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, cei doi bărbaţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Vrancea, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani cu propuneri legale.

Activităţile desfăşurate au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Covasna.

Sursa: AGERPRES. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.