ACTUALITATE 9 aprilie 2021

Diplome și mulțumiri de la Primăria și Consiliul Local Sfântu Gheorghe către cinci instituții din oraș

de Iulia Drăghici - Taraș | 1348 vizualizări

Spitalul Județean de Urgență „Fogolyán Kristóf”, Direcția de Sănătate Publică, Asociația Județeană a Medicilor de Familie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Serviciul de Ambulanță Județean au primit din partea consiliului Local al municipiului Sfântu Gheorghe, în frunte cu primarul Antal Árpád, diplome de recunoștință. Gestul s-a vrut a fi o mulțumire, cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății, față de cei care au fost și sunt în prima linie. 

Diplomele au fost înmânate reprezentanților instituțiilor, înainte de începerea ședinței de Consiliu Local, din 8 aprilie. 

În luarea sa de cuvânt, Antal Árpád le-a mulțumit angajaților acestor instituții pentru eforturile depuse în munca de zi cu zi în lupta pentru păstrarea sănătății cetățenilor din municipiul Sfântu Gheorghe, numindu-i eroi și a subliniat că demersul dorește marcarea Zilei Mondiale a Sănătății. 

Vă mulțumim pentru eforturile depuse, în numele întregii comunități”, a spus, în repetate rânduri edilul.  

La rândul lor, cei care au primit diplomele au răspuns în aceeași manieră. 

Vă mulțumim și noi pentru înțelegerea acordată și pentru sprijinul acordat și vă asigurăm că în continuare, alături de colegii noștri, cu colegii de la SAJ, DSP și alte structuri vom încerca să venim în sprijinul cetățenilor județului Covasna pentru ridicarea nivelului de siguranță”, a spus maiorul Daniel Predicioiu, prim-adjunct al inspectorului șef din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Mihai Viteazul” al județului Covasna. 

Ziua Mondială a Sănătății se marchează în fiecare an la data de 7 aprilie, aceeași în care se aniversează și fondarea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) în anul 1948. În 2021 tematica Zilei Mondiale a Sănătății este „Pentru o lume mai dreaptă și mai sănătoasă”. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.