ACTUALITATE 2 mai 2018

Dinamovist, cercetat de polițiști după meciul din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1189 vizualizări

Fanul echipei bucureștene a fost descoperit că avea asupra lui un briceag și un obiect pirotehnic interzis  

Un fan al echipei de fotbal Dinamo București este cercetat de polițiști după ce, duminică, la intrarea pe stadionul municipal din Sfântu Gheorghe a fost identificat ca având asupra lui un briceag și un obiect pirotehnic din categoria F2 a cărui deţinere şi folosire sunt interzise pentru persoanele fizice neautorizate.

„În data de 30.04.2018, în jurul orelor 17.00, la intrarea pe stadionul municipal din Sf. Gheorghe, jud. Covasna, a fost identificat un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în  Bucureşti, care avea asupra sa un briceag de culoare neagră, inscripţionat Smith&Wesson – Special Ops şi un obiect pirotehnic din categoria F2 a cărui deţinere şi folosire sunt interzise pentru persoanele fizice neautorizate.

Susnumitul este suporter al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti şi urma să participe la meciul de fotbal care a avut loc în data de 30.04.2018, ora 18.00 în mun. Sf. Gheorghe, între echipele Sepsi OSK Sf. Gheorghe şi Dinamo Bucureşti.

Obiectele în cauză au fost ridicate de către poliţişti, suporterul fiind în continuare cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „Orice operațiune cu articole pirotehnice efectuate fără drept” – faptă prevăzută și pedepsită de art. 37, lit a din Legea 126/1995, republicată  şi „ Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase” – faptă prevăzută şi pedepsită   de art. 372, alin.1 din C.P.”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna, transmis miercuri. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.