ACTUALITATE 11 martie 2021

Sepsi Value Centre își va deschide porțile începând cu 18 Martie în Sfântu Gheorghe (P)

de Iulia Drăghici - Taraș | 6696 vizualizări

Branduri internaționale și naționale, primul Hipermaket Carrefour din oraș, food court cu un design deosebit, dar și multe alte surprize îi așteaptă pe locuitorii din regiune la primul centru comercial modern din județul Covasna

Prime Kapital, dezvoltator și investitor pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est, va inaugura la Sfântu Gheorghe primul centru comercial din județ.

Cu o suprafată totală construită de peste 20.000 mp și 700 locuri de parcare, Sepsi Value Centre va găzdui o vastă ofertă de magazine pentru toate categoriile de vârstă și interese. În plus, centrul comercial include primul hipermarket Carrefour din județul Covasna având o suprafață de aproximativ 6000 mp, o zonă de servicii, magazine de fashion, cafenele cu terase exterioare și un food court generos cu design atractiv. Sepsi Value Centre va fi punctul de atracție din din regiune, beneficiind de un acces facil, la doar 3 km distanță de centrul municipiului. Conceptul unic de design, materialele de calitate superioară dar și dotările de ultimă generație fac din Sepsi Value Centre locul ideal pentru cumpărături. Noul centru comercial va deservi orașul Sfântu Gheorghe și localitățile limitrofe însumând aproximativ 214.000 de locuitori și va crea astfel peste 600 de noi locuri de muncă.

Începând cu 18 Martie, locuitorii din regiune se vor putea bucura de o selecție de branduri internaționale și naționale precum: Carrefour Hypermarket, New Yorker, LC Waikiki, Sportissimo, Sport Vision, Sinsay, Orsay, CCC, DM, Noriel, Flanco, Pepco, Nobila Casa, Agroland, farmacia Dr.Max, B&B Collection, Cador, KFC, Spartan, Mesopotamia, Big Mama, Bertis, Boutique 17, Arsis, Rufarie, Tabac Xpress, Money Gram, Play Again, BVB Casino, Cover Shop, Talma GSM, Café 42, Kappuccino, Fine Drink Shop, Kolumban Optika, Hygea, Aderix Fashion, Prima Icecream, Asigurari Auto BSL, Hello Donuts.

Prime Kapital a luat toate măsurile de protecție și prevenire a răspândirii COVID-19, astfel încât la Sepsi Value Centre siguranța vizitatorilor, angajaților și personalului auxiliar să primeze. Dezinfectarea și igienizarea suprafețelor se va face cu rigurozitate, iar aerul condiționat din spațiile interioare va fi împrospătat în flux continuu, fără recirculare.

Despre Prime Kapital

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar, activ în Europa Centrală și de Est. Fondatorii afacerii activează în piața imobiliară din România și din regiune de mai bine de un deceniu și au o reputație neegalată cu privire la calitatea și sustenabilitatea pe termen lung a dezvoltărilor realizate. Prime Kapital are o prezență amplă pe piața din România și este integrat pe verticală, având o echipă de peste 200 de specialiști în domeniul imobiliar, ce îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construcția proiectelor, la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților.

Pentru mai multe detalii, accesați: www.primekapital.com.

Sursa: Comunicat de presă. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.