ACTUALITATE 27 septembrie 2015

Deși jefuiți lângă Marseille, membrii Trupei Osonó continuă turneul european

de Mirela Cara Dragu | 924 vizualizări

Trupa de teatru independent Osonó a început la sfârşitul lunii august un turneu de nouă săptămâni, care în weekend a ajuns în Hem'lige Theater din Aalborg (Danemarca), unde s-a jucat spectacolul „Chipul din oglinda apei”. Spectacolul a fost urmărit de publicul din Copenhaga şi de cel de la Vanløse Børne-og Ungdomscenter. Doi dintre membrii echipei Osonó, Fazakas Misi și Mucha Oszkár, vor conduce ateliere teatrale pentru studenţii din Copenhaga, programate luni, 28 septembrie.

Înainte de a ajunge în Danemarca, Trupa Osonó a jucat „Chipul din oglinda apei” în mai multe orașe din Germania. În Bremen, reprezentația a fost organizată de către comunitatea protestantă maghiară, iar în Stade, Osonó a jucat pentru 200 de elevi. Cu o săptămână în urmă, spectacolul a fost prezentat cu succes pe scena Festivalului de Arte din Luxemburg.

În turneul european pe care l-au întreprins, membrii Trupei Osonó au trecut printr-o experiență foarte neplăcută la începutul lunii septembrie: au fost jefuiţi lângă Marseille. În urma jafului, toți membrii echipei au rămas fără telefoane, laptopuri, bani și documentele de identitate. În ciuda acestui episod, echipa Osonó a decis să-şi continue Turneul. Decorul, costumele şi alte elemente scenice nu au fost atinse de hoţi. De altfel, între timp, actorii au reușit să își recupereze cele mai multe din lucrurile furate, astfel încât să își poată continua drumul prin cele 10 ţări, conform programului iniţial al turneului care se va încheia pe 21 octombrie.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.