ACTUALITATE 20 noiembrie 2017

Depistaţi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice

de Covasna Media | 762 vizualizări

Joi, 16 noiembrie 2017, poliţiştii din staţiunea Covasna, aflaţi în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul acestuia nu s-a conformat, ci şi-a continuat deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărire, iar, în scurt timp, au reuşit oprirea autovehiculului.

La volan a fost identificat un bărbat de 53 de ani, care emana halenă alcoolică, astfel că a fost supus etilotestului. Rezultatul a indicat o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice de sânge, în vederea determinării imbibiţiei alcoolice.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Băut la volan a fost identificat şi un bărbat de 57 de ani, din Vâlcele. Acesta a fost oprit în trafic de poliţişti, în seara zilei de joi, iar în urma testării cu etilotestul a reieşit că avea o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice de sânge.

Cercetările sunt  continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa  băuturilor alcoolice

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.