ACTUALITATE 29 noiembrie 2021

Demersuri pentru mutarea sediului CAS Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 2691 vizualizări

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Covasna face demersuri pentru a-și muta sediul într-o altă locație din Sfântu Gheorghe. Pe lângă faptul că în prezent spațiul este greu accesibil persoanelor cu dizabilități, nici condițiile de lucru pentru angajați nu sunt potrivite, a spus directorul Dragoș Tatu. Acesta a mai precizat că mutarea se va face fără să afecteze programul de muncă cu publicul, dar nu a spus deocamdată concret când și unde se va muta instituția. 

Directorul CAS Covasna a spus și că demersurile au început, dar că nu sunt oficializate încă documentele care să permită mutare, dar și că atunci când va fi cazul, publicul va fi informat din timp. 

Suntem în încercarea de a ne muta într-un spațiu care să se apropie de cerințele anului 2021. Actuala locație nu mai corespunde, accesul pacienților cu dizabilități este aproape imposibil și în același timp mediul în care colegii mei își desfășoară activitatea nu mai este în condiții de normalitate. (...) Oricum clădirea în care e sediul acum a fost vândută din ce știu eu”, a declarat Dragoș Tatu.

În prezent, intenția este ca noua locație să fie mai aproape de spitalul județean. 

Sediul CAS Covasna este în aceeași locație din 1999, a mai spus directorul instituției, spațiu care este închiriat. Costurile de închiriere se ridică la aproximativ 20.000 de lei pe lună, a mai spus acesta, cu precizarea că în preț este inclusă și încălzirea prin gaz.  

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.