ACTUALITATE 8 februarie 2019

De la începutul lunii februarie, polițiștii covăsneni au intervenit la 132 de evenimente

de Covasna Media | 488 vizualizări

Combaterea faptelor ilicite de natură a aduce atingere climatului de ordine și siguranță publică și descurajarea celor care comit astfel de fapte, sunt priorități pentru polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna.

De la începutul lunii februarie polițiștii au desfășurat peste 50 de acțiuni pe raza întregului județ și au intervenit la 132 de evenimente, dintre acestea mai bine de 60 fiind sesizări venite prin intermediul numărului unic de urgență 112.

În urma activităților desfășurate în această perioadă, oamenii legii au constatat 410 abateri de natură contravențională, pentru care au aplicat sancțiuni în valoare de peste 165.000 de lei, iar prezența activă în teren a polițiștilor a condus la depistarea a 13 persoane, în flagrant, în timpul săvârșirii unor infracțiuni.

Totodată, acțiunile polițiștilor au vizat și reducerea riscului rutier pe drumurile publice, astfel că pentru diverse abateri constatate la regimul circulației au fost reținute 21 de permise de conducere și 9 certificate de înmatriculare. Trebuie menționat că de la începutul lunii februarie, pe raza județului Covasna nu au fost înregistrate evenimente rutiere cu urmări grave (nu au fost persoane decedate sau răniți grav).

Polițiștii continuă să acționeze pentru siguranța cetățenilor, intervenind prompt la fiecare sesizare sau ori de câte ori constată încălcări ale prevederilor legale în vigoare, întrucât menținerea climatului de siguranță și legalitate este una dintre principalele misiuni ale oamenilor legii.

Foto arhivă

Compartimentul Relații Publice,

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.