ACTUALITATE 30 mai 2024

De ce se înlocuiește trotuarul nou – explicația primarului Antal Árpád

de Iulia Drăghici - Taraș | 2190 vizualizări

În zona străzii Stadionului din cartierul Simeria, porțiuni ale trotuarului recent amenajat au fost decupate și transformate, din nou, în șantier. Primarul Antal Árpád a explicat joi, într-o conferință de presă, situația. 

Edilul spune că lucrările sunt refăcute pe banii firmelor constructoare din cauză că prezentau neconformități. 

Acolo a fost o problemă de calitate. În față la Váradi, când ploua, se oprea apa, nu se scurgea, și am cerut constructului să refacă. Am cerut să refacă pe banii lui, pentru că nu l-a făcut corect”, a spus primarul. 

Despre trotuarul din zona intersecției cu strada Spitalului, acesta a precizat: „Acolo, practic, e o altă investiție, numai că cel care a făcut lucrarea respectivă și avea obligația să refacă trotuarul, a făcut contract cu cel care a făcut inițial trotuarul și îl face pe banii lui. Deci nu se face pe banii primăriei nimic. Nimic ce înseamnă o corectare a unei greșeli, nu se face pe banii primăriei. Asta e regula. Și niciodată nu se face”, a punctat Antal Árpád. 

Cazuri cu zone nou-asfaltate și apoi stricate au fost sesizate, în mai multe rânduri, și de cetățeni, chiar și prin fotografii pe rețelele de socializare. Cea mai recentă a apărut miercuri, pe grupul „Sepsiszentgyörgyi szégyenfal”, care are peste 20.000 de membri, și viza trotuarul din fața școlii „Váradi József”. 

La intersecția dintre străzile Stadionului, Spitalului, Berzei și Salcâmilor se lucrează la semaforizare. Demersurile aici au început la finele anului trecut. 

Sursa foto: Pünkösti Csaba/Sepsiszentgyörgyi szégyenfal

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.