ACTUALITATE 24 noiembrie 2017

De ce să îl votezi pe Manó la Vocea României

de Iulia Drăghici - Taraș | 1074 vizualizări

Răspunsul ni-l dă chiar covăsneanul, care în această seară intră în live-urile de la celebra emisiune TV

Covăsnenii au un motiv important să stea în această vineri seară în fața televizoarelor. Solistul covăsnean Ráduly Botond, cu numele său de scenă Manó (Spiridușul), va urca pe celebra scenă a emisiunii Vocea României. De la ora 20:30 încep emoțiile și bătălia de a rămâne în lupta pentru titulatura de noua Voce a României.

Astăzi, în timp ce se îndrepta către studiouri pentru ultimele repetiții înainte de emisiunea live din această seară, Manó ne-a acordat un interviu telefonic prin care ne-a spus nu doar de ce să îl votăm și să îl urmărim în această seară, ci și care sunt așteptările lui de la această nouă etapă din Vocea României, dar mai ales care e cea mai importantă lecție pe care a învățat-o până acum de la antrenorul său, solistul trupei „Vița de Vie”, Adrian Despot.

De ce să îl votăm vineri seara pe Manó la Vocea României?

Pentru că este talentat, pentru că ne plac aparițiile sale pe scenă și pentru că reprezintă cu mândrie orașul și județul de unde provine. Acestea sunt câteva dintre motivele care ne-ar putea determina să îl votăm pe solistul covăsnean, însă el ne-a spus astfel:

„Încerc să fiu mereu cât mai sincer. Tocmai de aceea, îmi doresc ca oamenii să mă voteze doar dacă am putut să îi ating prin interpretarea mea și doar dacă mesajul meu a putut să ajungă la ei. Eu nu sunt genul care să spună povești. Tot ce le pot oferi oamenilor este vocea și sufletul meu, așa că dacă le place, atunci să mă voteze”.  

Scena – tărâm de creat amintiri și momente frumoase pentru cei de acasă

La întrebarea „care sunt așteptările pentru această seară?”, Ráduly Botond ne-a răspuns:

„Tocmai ne-am pornit spre platou pentru că avem repetiții. Am un pic de emoții, dar nu prea avem timp să ne stresăm. Avem foarte multe lucruri de făcut. Pe scenă voi face tot posibilul să mă simt bine. Dacă ne gândim un pic, acesta este și scopul pentru care suntem aici. Din punctul meu de vedere, toți din echipa noastră suntem la același nivel și nu pot să îmi imaginez care va fi decizia publicului sau a lui Adi (n.red. Despot, antrenorul). Cert este că noi vom face tot posibilul să ne simțim bine, să ne facem momente ca să ni le putem aminti cu drag și să oferim ceva frumos celor de acasă”.

Cea mai importantă lecție de până acum de la Vocea României

„Prima dată când am vorbit cu Adi, mi-a spus că pot să fac orice, dar un lucru să nu uit: să simt ceea ce cânt. Cred că asta este cea mai importantă lecție pe care am primit-o până acum”, ne-a mai spus Manó.

În preselecțiile de la „Vocea României” Ráduly Botond - Manó din Sfântu Gheorghe a întors toate cele patru scaune ale juraților cu o interpretate impecabilă a melodiei „In My Defence” a regretatului Freddy Mercury.

La dueluri, acesta s-a confruntat Ramona Dinu, iar după momentul lor, antrenorul Despot a decis să meargă mai departe în concurs cu Manó.

Ráduly Botond, născut în 1989 la Sfântu Gheorghe, este absolvent al Liceului de Artă „Plugor Sándor“. Acesta a participat la mai multe competiții muzicale, printre care și Erdély Hangja (Vocea Transilvaniei) în 2010, pe care a și câștigat-o, Levay Sylvester International Music Competition din Serbia, tot în 2010, dar și la trei ediții de X Factor. Prima a fost în 2011, când a ajuns până la Bootcamp. În 2012 a mers din nou la X Factor România, ajungând până la etapa Live Show nr. 3, iar în 2013 a participat la X Factor Ungaria, până la casa mentorilor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.