ACTUALITATE 18 martie 2022

Dansatorii covăsneni au făcut din nou spectacol pe cea mai celebră scenă din România

de Iulia Drăghici - Taraș | 5650 vizualizări

Renumita echipă de dansatori a Palatului Copiilor și Asociației „Love to Dance” din Sfântu Gheorghe, coordonată de profesoara Molnar Enikő, a făcut mega-spectacol pe scena de la Românii au Talent. Momentul a fost televizat vineri seara, la Pro TV. După ce au umplut scena de energie, cei 25 de dansatori covăsneni au adus acasă, la Sfântu Gheorghe, patru „Da”.  

„Până acum e cea mai bună trupă de dans”, a spus Smiley după reprezentația covăsnenilor, iar Mihai Bobonete a vorbit despre „cel mai fain dans” și „top trei dans și grupuri”.

Pentru noi a fost o experiență foarte frumoasă, ne-a plăcut pe scena aceea mare. Copiii au dansat extraordinar, au simțit vibe-ul acela care există într-un show de televiziune. Ne dorim foarte mult să mergem înapoi...Suntem foarte mândri că am putut să reprezentăm orașul nostru în cel mai cunoscut show de televiziune. Îi felicit pe copiii mei care au făcut tot posibilul să iasă dansul acesta  așa cum este! Sunt foarte mândră de ei, și de aici numai mai sus dorim să ajungem”, ne-a declarat vineri Molnar Enikő.

Dansatorii din Sfântu Gheorghe nu sunt străini de celebra scenă a talentelor, pentru că anul trecut trei dintre fetele antrenate de Molnar Enikő au uimit jurații cu mișcările lor. Este vorba despre Konnát Barbara (Barbie), Nicole Anne Galang și Denisa Cernescu.

Profesoara de dans Molnar Enikő, de la Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe și Asociația Love to Dance, a fost votată drept Antrenorul Anului la Superlativele CovasnaMedia 2021.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.