ACTUALITATE 2 iulie 2018

Dăncilă, Dan și Daea inspectează zonele afectate de inundații

de Iulia Drăghici - Taraș | 1304 vizualizări

Premierul României, ministrul Afacerilor Interne și cel al Agriculturii sunt așteptați și în din județul Covasna

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, însoțită de mai mulți membri ai Guvernului, se deplasează luni în mai multe zone afectate de inundații din județele Buzău, Bacău, Covasna, Brașov, pentru a evalua pagubele și a identifica cele mai rapide soluții de sprijinire a oamenilor și comunităților afectate, transmite Guvernul României.

Premierul este însoțit de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul Transporturilor, Lucian Șova, și ministrul Agriculturii, Petre Daea.

„Facem o misiune de evaluare, vrem să vedem ce s-a întâmplat, vrem să vedem de ce au nevoie oamenii, autoritățile locale, vrem să vedem situația existentă în teren, vrem să grăbim evaluarea, astfel încât oamenii care au fost loviți de aceste fenomene să poată să aibă parte de ajutor imediat. Și cred că prezența noastră aici ne face să avem o idee asupra a tot ceea ce s-a întâmplat la fața locului. Vrem să vorbim și cu oamenii, vrem să vedem care sunt problemele existente în acest moment. Știm că până acum s-a acționat bine, vreau să-i felicit pe toți cei implicați”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, la vizita din zonele afectate al județului Buzău.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.