ACTUALITATE 14 aprilie 2016

Curtea Tinerilor la Zilele Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 328 vizualizări

La ediţia a opta a Curţii Tinerilor, organizată de Asociaţia de Tineret „Ecou” şi Asociaţia Harit în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe, voluntarii pregătesc activităţile de Folk Night, Saint George’s Got Talent, Treasure Hunt şi altele.

„Anul acesta avem foarte multe programe pentru tineri. Spre deosebire de anii trecuţi, anul acesta avem foarte multe programe permanente la curte. Am făcut o zonă pentru copii unde se pot juca diverse jocuri. De asemenea, ne-am adresat tineretului în care promovăm arta urbană”, a declarat Denisa Gabor, coordonatorul celor peste 60 de voluntari „Ecou” implicaţi în organizarea Curţii Tinerilor.

Programul din curtea Primăriei debutează joi de la ora 21, când va avea loc Folk Night. Programul de vineri începe la 12 cu parada de deschidere „Tineri cu dragon” şi se finalizează la 18 cu întâlnirea fanilor cu Vunk. Sâmbătă de la ora 11 încep înscrierile pentru Treasure Hunt, iar la ora 17,30 Andra va fi prezentă la Curtea Tinerilor. Duminică de la 16, Snaps & Luiza Zan vor avea întâlnire cu fanii, iar de la 20,30 va avea loc finala Saint George’s Got Talent.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.