ACTUALITATE 13 decembrie 2017

Curățenia stradală, verificată zilnic la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 741 vizualizări

Noua regulă vrea să asigure creșterea calității serviciilor de curățenie stradală

Autoritățile locale din municipiul Sfântu Gheorghe vor face verificări, precum și documente de recepție a lucrărilor de curățenie stradală în fiecare zi lucrătoare, a anunțat marți, într-o conferință de presă, viceprimarul Tóth Birtan Csaba.

„Am convenit împreună cu Tega, pentru a crește calitativ serviciile de curățenie stradală, ca recepția acestor lucrări să se facă în fiecare zi de către un inspector al primăriei cu șeful de echipă care este de serviciu în ziua respectivă  la Tega. Până acum s-au făcut prin sondaj, dar acum avem un om care pentru două ore în fiecare zi de lucru va verifica curățenia străzilor. Scopul nu este să tăiem din factura Tega, ci să fie recurățate sau corectate lipsurile unde calitatea lucrărilor nu este la nivelul așteptărilor”, a declarat edilul.

Viceprimarul a mai spus că măsura a fost luată ca urmare a unor sesizări primite de la populație, privind degradarea acestui serviciu. „Am primit vești de la populație că nu mai e cum a fost. Acum sper să depășim acest moment”, a explicat Tóth Birtan Csaba.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.