ACTUALITATE 28 februarie 2022

Cum se derulează lucrările pe strada Ciucului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1074 vizualizări

Lucrările pe strada Ciucului continuă la Sfântu Gheorghe. Potrivit primarului, aici se derulează mai multe tipuri de lucrări hidroedilitare. 

Pe strada Ciucului au fost până acum lucrări de schimbare conducte de gaze, sunt trei tipuri de lucrări în ceea ce privește conductele de apă, canalizare, respectiv aducțiune de apă, deci vorbim de acele conducte foarte mari și sunt lucrări ale celor de la Electrica. Ei pregătesc terenul prin care noi să putem face investiția prin care vor dispărea stâlpii care sunt în proprietatea Electrica și vom putea monta stâlpi pe care va fi doar iluminat public și care vor fi în proprietatea municipiului Sfântu Gheorghe. Dar mai sunt multe lucrări de substructură până ajungem noi să facem investiția propriu-zisă”, a declarat joi primarul Antal Árpád. 

Edilul a mai spus că este pregătit caietul de sarcini pentru a lansa licitația de contractare a constructorului, dar că încă lucrarea nu a ajuns în această etapă, de reconstrucție și modernizare a străzii, „dar anul acesta va intra constructorul”, a punctat, totuși, Antal Árpád. 

La finalul anului trecut, Gospodărie Comunală SA transmitea că una dintre cele mai importante lucrări de reabilitare a rețelei de apă și canalizare din Sfântu Gheorghe, cea de pe strada Ciucului, ar putea fi încheiată până la finalul lunii aprilie 2022. 

Anunțurile că traficul în zona străzii Ciucului va fi afectat, spre ieșirea în Lunca Oltului, au fost făcute încă din vara anului trecut. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.