ACTUALITATE 31 octombrie 2017

Cum s-au pregătit autoritățile covăsnene de iarnă

de Iulia Drăghici - Taraș | 710 vizualizări

Firma Drumuri și Poduri va deszăpezi drumurile județene până la finalizarea procedurilor de achiziție  

Firma Consiliului Județean Covasna, Drumuri și Poduri SA, este pregătită să asigure deszăpezirea drumurilor județene, a spus președintele CJ Tamás Sándor, luni, în cadrul conferinței lunare Info Județean.

În cazul situațiilor de urgență, în care cetățenii au nevoie de sprijinul utilajelor de deszăpezire, aceștia pot apela numărul 0733.009.019, mai spune președintele CJ.

„Consiliul Județean este pregătit pentru perioada de iarnă. Asta înseamnă că pentru drumurile județene am avut mai multe hotărâri adoptate deja. Azi am încheiat un contract prin încredințare directă cu firma noastră, Drumuri și Poduri, ca până la finalizarea procedurii de achiziție publică să se poată acționa în caz de nevoie”, a declarat Tamás Sándor, precizând că primele zile de iarnă nu au făcut probleme pe drumurile naționale și județene din Covasna.

Trei localități covăsnene au primit finanțare suplimentară pentru a face față iernii care se pregătește să-și intre în drepturi: „Vineri am acordat finanțare pentru trei Unități Administrativ Teritoriale – respectiv 150.000 de lei orașului Covasna, 100.000 de lei pentru comuna Zagon și 25.000 de lei pentru comuna Comandău, bani care înseamnă sprijin financiar pentru deszăpezire pentru perioada de iarnă pentru drumurile comunale aflate în proprietatea și în administrarea lor din triunghiul Covasna, Comandău, Păpăuți, pentru că este cea mai afectată zonă din județ”, a mai spus Tamás Sándor.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.