ACTUALITATE 19 noiembrie 2019

Culpă comună în „cascadoria” de la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 6653 vizualizări

Unul dintre șoferi a trecut pe galben și celălalt pe roșu

Polițiștii covăsneni au stabilit că ambii conducători auto, implicați în accidentul de luni, de la prânz, petrecut în intersecția semaforizată dintre străzile 1 Decembrie 1918 și Bulevard Grigore Bălan sunt vinovați.

Amândoi șoferii au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea semnificației culorii semaforului. Evenimentul rutier s-a produs din cauză că șoferul care venea dinspre Bulevardul Grigore Bălan a trecut pe culoarea galben a semaforului, iar cel care mergea pe direcția centru - Gară – pe roșu.

Acestuia din urmă, pe lângă amendă, i s-a reținut și permisul pentru 60 de zile.

Două mașini au fost implicate luni, în jurul orei 12:30, la Sfântu Gheorghe, într-un accident, petrecut în zona intersecției semaforizate din strada 1 Decembrie 1918. Unul dintre autoturisme a ajuns, pe plafon, pe un trotuar. Deși inițial accidentul părea grav, se pare că în final nicio persoană nu a fost rănită, ci au fost doar pagube materiale.

Din primele informații de la fața locului, șoferul unuia dintre autoturismele implicate a fost transportat la spital, cu o ambulanță SAJ, pentru a primi îngrijiri medicale. Ulterior, polițiștii au precizat că în urma accidentului nu a rezultat rănirea niciunei persoane și că șoferul care a ajuns în grija paramedicilor, respectiv a medicilor, suferise doar un atac de panică.

Mai multe fotografii, AICI. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.