ACTUALITATE 31 august 2016

Crescătorii de animale trebuie să depună în 1 septembrie o adeverinţă la APIA, pentru a beneficia de subvenţiile pe 2016

de Covasna Media | 228 vizualizări

Crescătorii de ovine şi/sau caprine care vor să beneficieze de sprijinul cuplat în zootehnie au termen data de 1 septembrie, inclusiv, să depună adeverinţa avizată de către Agenţia Naţională pentru Zootehnie (ANZ), după caz, la Centrul județean/local APIA unde a fost înregistrată cererea unică de plată.

„Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reamintește solicitanților sprijinului cuplat în zootehnie pentru animalele din specia ovine și/sau caprine că, pentru anul de cerere 2016, au obligația să respecte prevederile art. 78, alin 3 din OMADR nr. 619/2015, cu modificările și completările ulterioare: „Documentul specific care însoţeşte cererea unică de plată (...) este adeverința eliberată de asociaţia/agenţia acreditată pentru înfiinţarea şi menţinerea Registrului genealogic al rasei, prin care se confirmă înscrierea femelelor ovine şi/sau a berbecilor de reproducţie sau femelelor caprine şi/sau a ţapilor de reproducţie, pentru care se solicită SCZ, în Registrul genealogic al rasei”, arată o informare de presă trimisă miercuri de APIA.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.