ACTUALITATE 5 decembrie 2021

Creaţii ale unor designeri locali prezentate în cadrul Expoziţiei cadourilor de Crăciun

de Iulia Drăghici - Taraș | 600 vizualizări

Creaţii ale unor designeri locali sunt prezentate în cadrul Expoziţiei cadourilor de Crăciun, care este deschisă la Sfântu Gheorghe la sfârşitul acestei săptămâni.

Organizatorii au precizat că evenimentul îşi propune să prezinte câţiva dintre cei mai originali producători din Transilvania, dar şi să-i ajute pe localnici să găsească mai uşor cadouri pentru sărbătorile de iarnă.

Potrivit acestora, cei interesaţi vor putea alege dintr-o varietate largă de produse artizanale, jucării, cosmetice, îmbrăcăminte, decoraţiuni etc.

„În weekend are loc la Sfântu Gheorghe Expoziţia cadourilor de Crăciun create de designeri locali (...) Poţi să fii oriunde în lume, sunt câteva lucruri care te cuprind instant cu atmosfera de Crăciun: colindele, mirosul de brad, jocul luminilor, puloverele cu reni, scorţişoara, portocalele, sarmalele şi, desigur, filmul „Singur acasă" . Vrem să contribuim şi noi la veselia de sărbători, de aceea organizăm şi în acest an expoziţia cadourilor create de designeri locali.Vom aduce laolaltă câţiva dintre cei mai originali producători locali din Transilvania ca să-ţi fie şi mai uşor să găseşti cadoul cel mai potrivit pentru cei dragi sau chiar pentru tine. Ai şansa să alegi dintr-o varietate largă a produselor artizanale, delicii, jucării, cosmetice, haine, decoraţiuni şi multe altele", precizează organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Expoziţia este găzduită de Centrul de Artă din Transilvania şi este deschisă sâmbătă şi duminică între orele 10-19.

Organizatorii au precizat că accesul la eveniment este posibil numai cu certificat de vaccinare, conform reglementărilor în vigoare.

Sursa: AGERPRES

Sursa foto: Facebook/ Kristó-Gothárd Hunor

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.