ACTUALITATE 1 aprilie 2021

COVID-19: Peste 1.100 de persoane verificate; au fost aplicate 71 de amenzi

de Covasna Media | 1223 vizualizări

Forțele de ordine au continuat activitățile de verificare a respectării măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, la data de 30 martie a.c., polițiștii din cadrul inspectoratului, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, pompieri din cadrul I.S.U Covasna și polițiști locali, au acționat în teren, verificând respectarea măsurilor instituite privind limitarea deplasării persoanelor pe toată raza județului Covasna conform prevederilor legale în vigoare.

Forțele de ordine au continuat executarea acțiunilor zilnice prin care s-a verificat modul în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locația declarată, modul în care societățile comerciale și persoanele fizice autorizate respectă interdicțiile impuse prin legislația în vigoare, precum și modul în care sunt respectate normele de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară.

În acest sens, au fost verificate 14 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 37 de locații și obiective, cum ar fi terase, parcuri sau locuri de joacă și 6 mijloace auto de transport de persoane.

În total, în cursul zilei de ieri, 1.137 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor, iar în urma acțiunilor desfășurate, polițiștii, jandarmii și polițiștii locali au aplicat 71 de sancțiuni contravenționale cu o valoare totală de 18.500 de lei.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna au continuat activitățile de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în stațiile C.F., precum și pe trenurile de pasageri ce tranzitează județul.

La acțiunile executate ieri, 30 martie a.c., au participat și specialiști din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Covasna și din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Covasna.

(Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.