ACTUALITATE 29 aprilie 2020

COVID-19 Covasna: 107 vindecați din 178 infectați

de Iulia Drăghici - Taraș | 1742 vizualizări

Cel mai recent bilanț al cazurilor de coronavirus din județul Covasna, de miercuri, 29 aprilie, arată că din cele 178 de persoane infectate identificate, 107 au fost declarate vindecate. Totodată, în ultimele 24 de ore nu au fost internări, dar nici externări.

Până în prezent s-au realizat 2.736 de teste.

Potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică de astăzi, la nivelul jud. Covasna au fost confirmate 178 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Potrivit datelor raportate de Direcția de Sănătate Publică Covasna, la nivelul județului situația este următoarea:

– de la începutul pandemiei și până în prezent au fost internate în unități spitalicești un număr de 61 de persoane infectate cu virusul COVID – 19;

– de la începutul pandemiei și până în prezent au fost vindecate 107 persoane;

– în ultimele 24 de ore nu au fost internate în unități spitalicești persoane infectate cu virusul COVID-19;

– de la ultimul comunicat nu a fost externată din spital nicio persoană ca fiind vindecată;

– numărul de teste realizate până în acest moment la nivelul județului Covasna este de 2736;

– în carantină instituționalizată se află un număr de 176 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a se depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus);

– alte 260 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

De la ultimul comunicat de presă, datorită faptului că au respectat recomandările autorităților și starea de sănătate le-a permis, un număr de 15 persoane au fost vindecate, o persoană a ieșit din carantină iar alte 18 persoane au ieșit din autoizolare”, arată Prefectura în comunicatul de presă transmis miercuri.

Până astăzi, 29 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 11.978 de cazuri de persoane bolnave de COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 3.569 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 675 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 362 de noi cazuri de îmbolnăvire.  

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.042 de  persoane. Alte 22.690 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 166.993 teste. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.