ACTUALITATE 17 august 2021

Covid-19: 335 de persoane verificate cu privire la respectarea măsurilor

de Covasna Media | 1157 vizualizări

Forțele de ordine au continuat activitățile de verificare a respectării măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, la data de 15 august a.c., polițiștii din cadrul inspectoratului, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, au acționat în teren pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locația declarată, modul în care societățile comerciale și persoanele fizice autorizate respectă interdicțiile impuse prin legislația în vigoare, precum și modul în care sunt respectate normele în vigoare de protecție sanitară.

În acest sens, au fost verificate 5 societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 21 de locații și obiective, precum și 12 mijloace auto de transport de persoane.

Totodată, în total, în cursul zilei de duminică, 335 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor.

În urma activităților desfășurate a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 500 de lei.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna continuă activitățile de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în stațiile C.F., precum și pe trenurile de pasageri ce tranzitează județul.

Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.