ACTUALITATE 31 martie 2020

Covăsnenii au fost, din nou, sancționați cu amenzi de peste 100.000 de lei

de Iulia Drăghici - Taraș | 1775 vizualizări

Pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, oamenii legii din județul Covasna au dat în ultimele 24 de ore aproape 100 de amenzi, în valoare totală de 105.950 de lei. 

În ultimele 24 de ore, polițiștii covăsneni au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale unor persoane depistate că nu au respectat măsurile dispuse de autorități, valoarea totală a acestor sancțiuni fiind de 88.800 lei. Și jandarmii covăsneni, în ultimele 24 de ore, au aplicat 26 sancțiuni contravenționale unor persoane depistate că nu au respectat măsurile dispuse de autorități, valoarea totală a acestor sancțiuni fiind de 17.150 lei. Toate sancțiunile contravenționale menționate mai sus au fost aplicate persoanelor care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației”, arată un comunicat de presă al Prefecturii Covasna. 

În ultimele 24 ore, în misiunile MAI pentru combaterea efectelor COVID-19 au fost implicate toate efectivele Inspectoratului Județean de Poliție Covasna, Inspectoratului Județean de Jandarmi Covasna, Gruparea Mobilă de Jandarmi Brașov și Poliției locale, cu mijloacele de mobilitate de care dispun. 

Printre misiunile executate se numără: misiuni pentru menținerea ordinii publice la unitățile spitalicești/locații carantină, fluidizarea circulației, escortarea convoaielor și a coloanelor auto, misiuni de verificare prin mijloace specifice a respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină (134); auto preluate și conduse spre limita județului (95); persoane preluate și conduse spre limita județului (270); au fost conduse la centrele de carantină 10 persoane, s-au verificat 2666 persoane cu privire la modul de respectare a măsurilor de izolare/carantinare; au fost verificate 778 de locații de carantinare/izolare; au fost verificate un nr. de 17 SC/PFA privind modul de respectare a interdicțiilor impuse pe timpul stării de urgență, se mai arată în informarea Prefecturii. 

Date oficiale arată că locuitorii județului Covasna continuă să strângă amenzi peste amenzi. Bilanțul de sâmbătă s-a ridicat la 162.700 de lei, în vreme ce datele de duminică arată o valoare totală de 85.100 de lei. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.