ACTUALITATE 7 aprilie 2010

Covăsnenii au fost cumpătaţi de Paște

de Covasna Media | 186 vizualizări
Spre deosebire de anii anteriori, anul acesta excesele aproape că au lipsit din „meniul” Ambulanţei 07apr2010-ambulantaDacă în anii anteriori sărbătorile pascale aduceau mereu și vizite la Spital cauzate de numeroase indigestii, gastrite, colici biliare, crampe sau probleme cu alcoolul, anul acesta cumpătarea, sau criza, i-a ferit pe covăsneni de astfel de probleme. Potrivit directorului Serviciului de Ambulanță Covasna, Tiberiu Poștoacă, anul acesta a fost neașteptat de liniște din acest punct de vedere și oamenii nu au apelat la ei

Spre deosebire de anii anteriori, anul acesta excesele aproape că au lipsit din „meniul” Ambulanţei

07apr2010-ambulantaDacă în anii anteriori sărbătorile pascale aduceau mereu și vizite la Spital cauzate de numeroase indigestii, gastrite, colici biliare, crampe sau probleme cu alcoolul, anul acesta cumpătarea, sau criza, i-a ferit pe covăsneni de astfel de probleme.

Potrivit directorului Serviciului de Ambulanță Covasna, Tiberiu Poștoacă, anul acesta a fost neașteptat de liniște din acest punct de vedere și oamenii nu au apelat la ei pentru excese alimentare sau de alt gen.

Singura intervenție mai deosebită a fost la Covasna, unde s-au ciocnit două ATV-uri.

„Chiar am trecut ușor peste aceste sărbători. Probabil și sărăcia își spune cuvântul, sau poate gândindu-ne pozitiv am devenit mai cumpătați. De obicei era nebunie – indigestii, colici, crampe, gastrite, colici hepatice. Acum au fost mult mai puține astfel de solicitări”, a spus Tiberiu Poștoacă.

Ana Sidon

Sursa foto: mediafax.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.