ACTUALITATE 14 septembrie 2018

Covăsnean, prins cu 5.000 de pachete de țigări de contrabandă

de Iulia Drăghici - Taraș | 1519 vizualizări

Tânărul a fost depistat de polițiști în județul Maramureș

Aproape 5.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană au descoperit polițiștii din județul Maramureș în mașina unui tânăr domiciliat în județul Covasna. Șoferul, în vârstă de 23 de ani, este acum cercetat pentru contrabandă. 

„Cooperarea dintre poliţiştii de investigare a criminalităţii economice şi cei din Tăuţii Măgherăuş şi-a dovedit eficienţa într-un nou caz de contrabandă cu tutun. Un tânăr, domiciliat în judeţul Covasna, nu a reuşit să ajungă la destinaţie cu cele aproape 5.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană pe care le transporta cu autoturismul.

Întrucât aveau date cu privire la transportul de ţigări de contrabandă, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş au oprit autoturismul pentru verificări aseară, în jurul orei 22.30, pe D.N.1C, pe raza oraşului.

În urma controlului efectuat au fost găsite  99 400 ţigarete, pentru care nu au putut fi prezentate documentele legale de provenienţă. Întreaga cantitate transportată a fost ridicată de poliţişti iar autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, arată buletinul informativ al IPJ Maramureș.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea acestora la răspundere penală. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.