ACTUALITATE 1 februarie 2018

Covăsnean prins că transporta ilegal 3.000 de litri de alcool

de Iulia Drăghici - Taraș | 2535 vizualizări

Bărbatul în vârstă de 40 de ani s-a ales cu dosar penal și marfa confiscată  

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din județul Covasna a fost prins în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie a.c. de poliţiştii din Mureș că transporta 3.000 de litri de băuturi alcoolice, fără documente legale. Marfa a fost confiscată și pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal.

„Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş cercetează un bărbat, din judeţul Covasna, pentru deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita prevăzută de lege.

În fapt, în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au oprit pentru control, pe D.N.15 E60, în localitatea Recea, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 40 de ani, din judeţul Covasna.

În urma controlului, în interiorul autoutilitarei au fost descoperite 1.500 de sticle de 2 litri cu băuturi alcoolice, fără a avea aplicate etichete de marcaj fiscale.

Pentru stabilirea substanţei din interiorul recipientelor din plastic, au fost luate probe şi contraprobe, pentru a fi trimise Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, în vederea determinării masei de lichid identificată şi a concentraţiei de alcool.

Poliţiştii au ridicat toată cantitatea de băuturi alcoolice și au întocmit dosar penal pentru nerespectarea prevederilor Codului Fiscal”, arată un comunicat de presă al Poliției Române.

Sursă foto: Poliția Română. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.