ACTUALITATE 23 iunie 2022

Covăsnean cercetat de polițiștii din Brașov pentru agresiune sexuală

de Iulia Drăghici - Taraș | 2163 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 33 de ani originar din județul Covasna este cercetat de polițiștii brașoveni pentru infracțiunea de „agresiune sexuală”. Victimă este o tânără în vârstă de 23 de ani. Faptele de care acesta este acuzat, atingeri neconsimțite, s-au petrecut duminică seara, într-un pasaj CFR din municipiul Brașov. Covăsneanul a fost reținut pentru 24 de ore.

Cazul este cercetat de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la data de 19 iunie 2022, în jurul orei 18.45, în timp ce se aflau într-un pasaj CFR din municipiul Brașov, o persoană de sex masculin ar fi efectuat, în mod repetat, atingeri neconsimțite unei tinere, în vârstă de 23 ani.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat, în vârstă de 33 ani din județul Covasna, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit pentru infracțiunea de „agresiune sexuală” sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. O soluție legală se va propune la finalizarea cercetărilor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.