ACTUALITATE 7 septembrie 2018

CovasnaMedia.ro, lider incontestabil de trafic

de Iulia Drăghici - Taraș | 388 vizualizări

Varianta online a ziarului Observatorul de Covasna este din nou în fruntea publicațiilor online covăsnene cu date publice

Covasnamedia.ro ocupă din nou o binemeritată poziție fruntașă în rândul publicațiilor electronice covăsnene cu date publice, potrivit celor mai recente statistici. În august, varianta online a publicației covasnamedia.ro a avut 54.792 de vizitatori unici, în vreme ce principalii competitori, weradio.ro și hirmondo.ro au avut câte 41.890, respectiv 36.290 de astfel de vizitatori.

Știrile despre accidente țin ridicat interesul cititorilor covasnamedia.ro, majoritatea din top 10 al celor mai citite articole din august abordând aceste subiecte.

Cel mai citit articol din august pe covasnamedia.ro s-a dovedit a fi cel în care am relatat despre gravul accident de circulație petrecut în Lunca Câlnicului din cauza unui cal nesupravegheat, în care un bărbat din județ a ajuns în stare critică la spital.

De asemenea, informațiile actualizate despre pesta porcină au fost urmărite cu interes de vizitatorii site-ului nostru, dar și cele despre incidentul din Întorsura Buzăului în care un bărbat prins sub un mal de pământ a fost salvat de pompierii covăsneni.

Articolul despre povestea de succes a elevului din Întorsura Buzăului, Ioan Stroia, care a fost admis primul la o facultate importantă din Cluj, a fost de asemenea foarte citit.

Imaginile filmate în timpul ploilor care au inundat municipiul Sfântu Gheorghe au fost și ele foarte urmărite de cititorii noștri.

În top 10 al celor mai citite articole s-au înscris și știrea despre faptul că Zilele Sita Buzăului au fost anulate din cauza inundațiilor, dar și un articol cu îndrăgitul medic pediatru, dr. Ioana Georgescu, publicat inițial în octombrie 2017.

De mai bine de jumătate de an, covasnamedia.ro iese lunar lider de trafic în rândul publicațiilor electronice covăsnene cu date publice. În iulie, site-ul a adunat peste 65.000 de vizitatori unici, față de cei 40.351 de pe weradio.ro și cei 28.225 de pe hirmondo.ro.

În iunie, ediția electronică a cotidianului Observatorul de Covasna a „sărbătorit” în luna evenimentului aniversar de 15 ani, cu o nouă performanță la nivel de trafic. Circa 60.000 de vizitatori unici au ales să se informeze de pe portalul nostru, aproape dublu față de site-urile concurente cu date de trafic publice. De asemenea, și în mai numărul vizitatorilor unici a ajuns la 58.977, mult peste concurență.

Cifrele se datorează muncii consecvente și serioase depuse de echipa din spatele publicației, dar mai ales datorită cititorilor care se întorc de fiecare dată la CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna pentru cele mai relevante informații din județul Covasna. Vă mulțumim!

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.