ACTUALITATE 1 iunie 2022

Timpul de aşteptare pentru obţinerea permisului de conducere, redus de la câteva luni la câteva zile

de Agerpres | 986 vizualizări

Timpul de aşteptare pentru susţinerea probei practice în vederea obţinerii permisului de conducere a scăzut considerabil în judeţul Covasna, ajungând de la câteva luni la cel mult o săptămână, a declarat, marţi, prefectul Raduly Istvan.

Acesta a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă, că în municipiul Târgu Secuiesc timpul de aşteptare între proba teoretică şi cea practică este zero, iar la Sfântu Gheorghe de maximum o săptămână.

Potrivit prefectului, reducerea perioadei de aşteptare a scăzut ca urmare a măririi echipei Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Covasna, precum şi datorită sprijinului acordat de poliţiştii veniţi din alte judeţe ale ţării pentru a ajuta la examinarea candidaţilor.

"Timpul de aşteptare între sală, adică între examenul teoretic şi proba practică, de conducere pe teren, în zona Târgu Secuiesc este zero zile, iar acum un an a fost de 4-5 luni. La Sfântu Gheorghe este de 7 zile, acum un an era 3-4 luni. La maşini mari, tractoare şi alte categorii, este tot zero zile. Singura problemă unde mai avem este la motociclete, unde este o perioadă de 30 de zile, dar am solicitat domnului comisar-şef să găsească o soluţie, să scădem şi aici la 7 zile şi a promis că va suplimenta şi acolo. (...) Am reuşit să angajăm pentru cele 5 posturi aprobate 2 persoane, deci avem două posturi ocupate din cele 5, un agent şi un personal contractual", a declarat prefectul Raduly Istvan.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.