ACTUALITATE 2 martie 2020

Al șaptelea coș de gunoi semiîngropat incendiat!

de Iulia Drăghici - Taraș | 2756 vizualizări

De data aceasta, un coş de gunoi semiîngropat a devenit inutilizabil pe strada Oltului din Sfântu Gheorghe, după ce persoane încă necunoscute au aruncat obiecte aprinse înăuntru.

În cazul containerelor semiîngropate, daunele tind să afecteze dispozitivul de basculare: în multe locuri, personalul TEGA a fost nevoit să îl elimine, deoarece s-a blocat în urma tensiunii și nu a mai putut fi folosit, iar rezidenții au aruncat deșeurile lângă el.

Acest caz este deosebit de grav: „Pentru noi este de neînțeles câți oameni nu conștientizează pericolul de incendiu. Am avut mai multe cazuri în timpul iernii când s-au aruncat cenușă fierbinte sau cărbuni în coșurile de gunoi, din fericire până acum nu am avut probleme majore. Acum, însă, oamenii nu vor mai putea utiliza acest container, ceea ce înseamnă că nu vor avea unde să arunce deșeurile zilnice. Asta este a 7-a ocazie când am raportat incidentul la poliție, deoarece aceasta nu este doar o pagubă de 5000 lei, ci ar fi putut duce la un incendiu mai grav”, a spus directorul TEGA, Máthé László.

TEGA face un apel la locuitorii din Sfântu Gheorghe să sune la numărul unic de urgenţă 112 în cazul în care sunt martorii unor incidente asemănătoare. De asemenea, pentru a uşura identificarea persoanelor vinovate, fotografii sau filmări de la faţa locului sunt binevenite.

Sursa: Comunicat de presă TEGA. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.